Bemutatkozás

A múlt...

Cégünk elődje 1993-ban alakult Németországban, ahol a vállalkozás első munkáit is szerezte. A cég dolgozói - beleértve a cégalapító tulajdonosokat is – mindennapjaikat a németországi munkahelyeken töltötték. Az itt szerzett és belénk ivódott kiemelkedő szaktudásnak, precíz munkavégzésnek köszönhetően egyre több hazai munkát sikerült elnyerni.

Jelen...

Magyarországon a vállalkozás jelenlegi felállásában 2000. novemberében alakult, pécsi telephellyel. Ahogy a munka és a tennivaló sokasodott, a megnövekedett alkalmazotti létszámmal cégünk 2008 végén a pellérdi telephelyre költözött. Az épület földszintjén berendezésre került az iroda, miközben a tetőtérben megkezdődött a tárgyalók kialakítása, az épület hátsó felében pedig helyet kapott a műhely és a raktár is.

Mára már teljes körű szolgáltatásokkal tudjuk a megrendelőink egyéni, speciális elképzeléseit is megvalósítani.

Tevékenységünk széles körű: építőipari karbantartási-, felújítási munkák, festés, gipszkarton szerelés, kőműves és burkoló munkák végzése. A műszaki irányítást felkészült, gyakorlott szakembereink végzik, technikusok és művezetők segítségével. Alkalmazottaink a piaci követelményeknek megfelelően naprakész tudással rendelkeznek, a megrendelőink rendelkezésére állnak. Ha a projekt mérete megköveteli, alvállalkozó partnereink bevonásával végezzük a jól koordinált, precíz kivitelezést. Cégünk szerszám- és gépparkját folyamatosan cseréljük és fejlesztjük, követjük a legújabb technológiákat. Mindig törekszünk a legkisebb anyag- és energia felhasználású technológiák alkalmazására, a maximális minőség szem előtt tartása mellett.

Üzletpolitikánk:

Önmagunkkal és partnereinkkel szemben támasztott legfontosabb alapelvünk a megbízhatóság, határidők pontos betartása és a jól szervezett, szakszerű, pontos munkavégzés. Elsődleges célunk, hogy szolgáltatásaink minősége megrendelőink igényeinek maximálisan megfeleljen. A 2007-es évben ismét lehetőségünk nyílt külföldi piacon való bemutatkozásra. Azóta cégünk végzi a Müller Drogéria Magyarország hazai üzletei mellett a horvátországi és a szlovéniai üzletek szárazépítési, festési és burkolási munkáit.

Vállalkozásunk a megalakulása óta eltelt 23 év alatt jelentős fejlődésen ment keresztül, hiszen a kezdeti 4 fő helyett a létszámunk a többszörösére duzzadt. Célunk továbbra is a fokozatos, dinamikus fejlődés és az elért eredményeink megtartása. Reméljük, hamarosan Önt is megrendelőink között üdvözölhetjük.